Toinen viikko harjoittelussa

Noniin. toinen viikko on vierähti suhteellisen nopeaan. Bad Neuenahr-Ahrwailer alkaa olla tullut tutuksi, kuin myös hieman lähiseutu. Kovin on mäkistä ja kukkulaista seutua, mutta kyllä sitä kuitenkin ihan suhteellisen kivasti pääsee alueella pyöräilemään.Voi olla, että harjoittelun jälkeen olen aika teräksisessä kunnossa. Täytyy sanoa, että komeita maisemia!

Työharjoittelupaikalla: Työtehtävät ovat olleet hieman vähemmän spesiaaleja, kuin ensimmäisellä viikolla. Pääasiassa hommat ovat olleet 26.4-28.4 järjestettäviä käsityömarkkinoita varten, jotka järjestetään Bonn-kaupungissa, hieman pohjoisempaan täältä. Puuhasin mm. markkinoille jaettavaksi eräänlaisia käyntikorttikukkasia (joita olin jo aloitellut edellisellä viikolla), Muita hommia on ollut myös mm. levykuormien purkamista rekasta, niiden sahailua ja muita avustavia tehtäviä. Käytiin myös pikaisesti paikallisella sahalla viemässä kasa levyjätettä sinne käsiteltäväksi (käyttävät ilmeisesti lämmityshommissa.
Sahailua, hiontaa ja höyläystä, siinäpä tuo 2. viikko työpäivien osalta noin pähkinänkuoressa.

Työviikkon päätteeksi lauantaina aika kului kivasti viettelemällä aikaa Judithin ja Axelin puutarhalla, jossa meni käytännössä koko päivä ja grillailtiin alkuillasta muutamien ystävien kera.


Tässä muutamia kuvia toisen viikon ajalta.


Kukkia yhteensä 645kpl



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Alustus ja ensimmäinen viikko Saksassa.

Viimeinen viikko (9) työharjoittelussa ja loppusanat

Viikot 6-8